Introcommissie

De introcomissie houdt zich bezig met het organiseren van de introductietijd van de eerste jaars Toegepaste Psychologie studenten in samenwerking met de Hanzehogeschool. Dit gebeurt om Gente direct bekend te maken bij de nieuwe lichting TP'ers en om de samenwerking tussen de Hanzehogeschool en Gente te verbeteren

De Introcommissie is een uiterst gezellige commissie. Naast de grapjes van Marije (Maria) en de gekke accentjes van Niek (Harm), Bo (Boa), Anniek (Annie) en Lenne, die altijd praat in Internetgekkies-monologen, wordt er ook serieus vergaderd, jawel. In overleg met Gente zijn we tot het besluit gekomen dat de Intro en Gente wel wat nauwer konden samenwerken. Sinds dit bestuursjaar(2019/2020) mogen we ons dan ook met trots Actieve Leden van Gente noemen én gaan we in alle glorie mee op Actieve Leden Weekend!! Daarnaast kijken we natuurlijk heel erg uit naar komend introductiekamp, maar hopen er vooral samen met de andere actieve leden én niet-actieve leden een mooi en heel gezellig jaar van te maken!

Intro.JPG