Mediacommissie

Heyhoi! 

Wij zijn Demi, Iris, Jort en Isa en wij vormen dit jaar de mediacommissie, als mediacommissie zorgen wij voor de leukste video’s op het YouTube kanaal van Gente dus abonneer snel. Ook zorgen wij voor leuke blogs op de Gente app, dus hou die zeker in de gaten. Wanneer er weer fysieke borrels een feesten mogelijk zijn, staan wij achter de camera om foto’s van jullie te maken zodat jullie deze leuke feesten niet zullen vergeten. Onze commissie bestaat uit een voorzitter, secretaris, PR, penningmeester en vormgever. Wij zullen ons om de beurt even voorstellen. 

​Hoii, ik ben Isa (18) en eerstejaars student Toegepaste Psychologie. Ik ben de voorzitter van de mediacommissie. Als voorzitter ben ik de persoon die de vergaderingen leidt en de bijbehorende agenda maakt. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijk voor de video’s en blogs die we maken. Ik ben een sociale meid, maar miste toch wat sociale contacten in deze corona tijd. Daarom ben ik gaan solliciteren bij de mediacommissie van Gente. Nu heb ik wekelijks contact met mijn supergezellige commissiegenootjes. Naast alle gezelligheid zijn wij ook bezig met een nieuwe serie voor het YouTube kanaal dus hou die in de gaten. Ik kom uit Ens, een klein boerendorpje uit de polder, maar sinds september woon ik in Groningen. Hopelijk kunnen wel elkaar snel zien op een gezellige borrel! 

Ik ben Jort (18) en studeer al twee jaar Toegepaste Psychologie hier in Groningen. Door het online onderwijs en het altijd maar thuis zijn kreeg ik steeds meer behoefte aan contact met de studie én de vereniging. Daarom neem ik nu deel aan de mediacommissie van Gente als secretaris. Ik heb drie hele gezellige commissiegenoten die ik met veel plezier zie! Ik ben een actieve student; ik sport vier keer per week bij de lokale sportschool en ik loop bijna elke dag met mijn hond. Ik hou van lezen en dan vooral Griekse Mythologie, maar ook romans om te compenseren voor mijn tragische liefdesleven. Ik zeg ook nooit nee tegen een gezellig biertje op het terras!

Heyhallo, ik ben Demi (19) en zit in mijn tweede jaar van Toegepaste Psychologie. Ik woon zo’n beetje op het randje van Groningen in Delfzijl met twee super lieve katten. Ik ben de penningmeester en PR van de mediacommissie. Als penningmeester houd ik de uitgaven en het geld in de gaten, daarbij ben ik als PR verantwoordelijk om de contacten te onderhouden met andere partijen. Denk aan andere commissies samenwerkingen van buitenaf. Vorig jaar heb ik de introductiecommissie met veel plezier gedaan. Het was dit jaar tijd voor nog een leuk commissiejaar en wat is dan niet leuker dan bij de mediacommissie te gaan! Ook ben ik dol op fotograferen, dus dit is een leuke aanvulling. Ik heb het enorm getroffen met mijn leuke commissiegenoten en kijk enorm uit naar de rest van het jaar.

Heyy ik ben Iris (19) en ik zit in het tweede jaar van Toegepaste Psychologie. Ik woon sinds een jaar op kamers in Groningen, maar ben ook nog regelmatig bij mijn ouders in Borger te vinden. Het leek mij erg leuk om bij een commissie te gaan om wat meer betrokken te zijn bij de studie en natuurlijk voor de gezelligheid! Dit jaar ben ik de vormgever van de mediacommissie en heb het erg naar me zin. Als vormgever maak ik het draaiboek voor de video's die we opnemen en zorg ik ervoor dat alles goed verloopt tijdens het opnemen.
WhatsApp_Image_2021-05-01_at_13.04.14.jpeg
V.L.N.R. Iris Westerkamp, Isa Sikma, Demi Lichtenberg en Jort Noorman

Onze sponsoren