Bestuur 2016 - 2017

​BESTUUR 2016 - 2017

12322796_10208175201045375_8746909992711649092_o.jpg
Bestuur 2016-2017. Van links naar rechts: Erwin van Dijk (extern coördinator), Caroline de Pagter (secretaris), Teus Jansma (voozitter), Frederiek de Graaf (intern coördinator), Jonathan Huizenga (penningmeester).


​Teus Jansma, Voorzitter SV Gente (2016/2017)

Mijn naam is Teus Jansma, 22 jaar oud en heb net de specialisatie Arbeids- en Organisatiepsychologie afgerond. Ik bekleed het komende jaar de voorzittersfunctie van Studievereniging Gente. Ik heb gesolliciteerd voor een functie binnen het bestuur omdat ik het geweldig vind om verantwoordelijkheid te mogen dragen voor een leuke vereniging als Gente. Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging en ben jij eindverantwoordelijke voor alles wat de vereniging doet. Daarnaast geeft het bestuursleven de mogelijkheid om heel veel nieuwe mensen te leren kennen. Hierbij kun je denken aan andere TP’ers, maar ook aan bestuurders van andere verenigingen. Persoonlijk vind ik dat het leukste aan bestuur zijn, daar haal ik veel energie en voldoening uit. Ik kan iedereen aanraden om actief te worden binnen Gente. Het is heel gezellig en je haalt een hoop extra’s uit je studietijd. Gente is een prachtige vereniging en ik ga m’n uiterste best doen om de naam hoog te houden. Dat gaan we doen door het gat tussen het werkveld en de opleiding te verkleinen, en de band tussen de studenten TP en Gente te versterken.

Caroline de Pagter, Secretaris SV Gente (2016/2017)

Ik ben Caroline de Pagter, 3e jaars Toegepaste Psychologie-studente. Voor het jaar 2016-2017 ben ik secretaris in het bestuur van Gente. Wat ik zo leuk vind aan Gente is dat je door de leuke, soms zelf spannende psychologie gerelateerde lezingen, activiteiten, feestjes en reizen net dat beetje meer uit de studie Toegepaste Psychologie kan halen. Daarnaast leer je bij studievereniging Gente veel nieuwe, inspirerende en gezellige mensen kennen die deze mening delen. We willen als bestuur de studievereniging Gente meer professionaliseren en het gat tussen het werkveld en Toegepaste Psychologie verkleinen. Daarom wil ik mij dit komende bestuursjaar vol inzetten om deze richting van studievereniging Gente vast te houden en de studievereniging te laten groeien en bloeien. Ons bestuur is nu al een gezellig en open bestuur ook al zijn we nog maar kort bezig. Dit willen we natuurlijk zo houden en deze gezelligheid en openheid ook met jullie delen. Onze deur (MKB D.001) staat daarom altijd open en kom eens gezellig langs op de dinsdagmiddag of donderdagmiddag op onze koffie-uurtjes!

Jonathan Huizenga, Penningmeester SV Gente (2016/2017)

Mijn naam is Jonathan Huizenga, 22 jaar en ik ben de nieuwe penningmeester van Gente! Vorig jaar ben ik naar verschillende feestje van Gente geweest en hier heb ik mij altijd goed vermaakt. Ook ben ik mee geweest op de buitenlandse reis naar Antwerpen, hier ik heb een geweldige tijd gehad en ben ik meer betrokken geraakt bij de vereniging. Als persoon ben sociaal erg actief en vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ook uitdagingen ga ik niet uit de weg en ik ben graag actief bezig met mijzelf te ontwikkelen naast de studie. De reden dat ik voor het bestuur heb gesolliciteerd is omdat ik mijzelf en de verenging graag professioneel wil laten ontwikkelen. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om met allerlei nieuwe mensen op te trekken en je netwerk te vergroten. Samen met de actieve leden wil ik komende jaar graag een heleboel leuke activiteiten organiseren en de vereniging laten groeien. Bestuur zijn van Gente is voor mij een eerste stap voor mijn professionele ontwikkeling en ik zie het dan ook als mooie uitdaging. Samen met de leden van Gente hoop ik een geweldig jaar neer te zetten en vele goede herinneringen te maken!

Frederiek de Graaf, intern coördinator SV Gente (2016/2017)

Ik ben Frederiek de Graaf, de nieuwe intern coördinator van SV Gente!
In mijn eerste studenten jaar ben ik actief lid geworden bij Gente. Doordat ik mee ging met de wintersport en daar actief leden heb ontmoet, werd ik zelf enorm enthousiast om ook actief lid te worden bij Gente. Ik deed samen met vijf anderen de Evenementencommissie. Door het organiseren van evenementen en feestjes, heb ik veel leuke mensen mogen leren kennen. Ik kwam in contact met andere studie genoten en ontdekte dat het ontzettend leuk is om buiten je klas meerdere mensen te kennen. Een studie volgen is leuk, maar een studie volgen met goede vrienden en veel sociale contacten is leuker. Ik ben mee geweest met de buitenlandse reis naar Antwerpen en ik ben twee keer mee geweest op wintersport.  Ik heb al veel mooie herinneringen gemaakt, die voor mij niet meer te vergeten zijn. Ik hoop dat ook jullie zoveel voldoening en plezier mogen halen uit jullie studievereniging. Ik heb enorm veel zin in dit jaar en hoop dat we samen een geweldig jaar gaan neerzetten!


Erwin van Dijk, Extern coördinator SV G16/17

Mijn naam is Erwin van Dijk en ik ben de extern coördinator van SV Gente voor de periode 2016/2017. Ik ben 2e jaars student en sinds dit jaar actief lid. Op de middelbare school zat ik jaren in de leerlingenraad en hier op school ben ik lesgroep vertegenwoordiger. Solliciteren naar een functie bij het bestuur was dus een logische vervolg stap voor mij. Verder denk ik dat het belangrijk is om jezelf naast het gewone lesprogramma te ontwikkelen. Bestuurder zijn biedt veel leuke mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je doet ervaring op in een organisatie met meer dan 500 leden en leert ook daar buiten veel door contact te onderhouden met externe partijen. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gezellig door de evenementen, reisjes en borrels. Met veel enthousiasme en passie zet ik mij in voor onze leden en ook dit jaar hoop ik dat wij veel activiteiten kunnen organiseren. Het lijkt mij geweldig om te kunnen realiseren dat leden van Gente een voorsprong hebben op andere afgestudeerden door het deelnemen aan onze activiteiten. Natuurlijk kunnen wij hierbij alle hulp gebruiken. Heb jij goede ideeën of wil je actief lid worden in een commissie? Kom dan langs op het Gente kantoor (D0.01).


Onze sponsoren