Bestuur 2021 - 2022

2021-02-05_16.JPG
Bestuur 2021-2022, v.l.n.r. Sophie den Ouden (intern coördinator), Julia Hendriks (secretaris), Tessa Wellenberg (voorzitter), Carmen Erenstein (penningmeester) en Dagmar Matien (extern coördinator).

Donderdag 4 februari was het dan zover, onze inhamering als het veertiende bestuur der S.V. Gente! Wij hebben heel veel zin om ons komend verenigingsjaar in te zetten voor de vereniging. We kijken ernaar uit om voor en samen met jullie er een mooi jaar van te maken. Ondanks de berperkingen die we hebben door corona zitten wij vol mooie ideeën en kijken we er naaruit om deze met jullie te kunnen delen. We staan ook nu voor jullie klaar! Je kunt namelijk altijd bij ons terecht voor vragen of gezellig met ons kletsen tijdens de gente-uurtjes. Hopelijk zien wij jullie een keer voorbij komen tijdens de Gente activiteiten! 

Liefs,                                                                                                                                                                                              
​Tessa, Julia, Carmen, Sophie en Dagmar 


WhatsApp_Image_2021-03-16_at_08.02.28.jpeg
Tessa Wellenberg, voorzitter 2021-2022

Mijn naam is Tessa Wellenberg, ik ben 21 jaar en momenteel tweedejaarsstudent Toegepaste Psychologie. Ik woon nu bijna een jaar in de mooie stad Groningen, waar ik het erg naar mijn zin heb! Ik ben iemand die houdt van gezelligheid en altijd in is voor een spelletje en een drankje. Het afgelopen jaar ben ik actief geweest bij de reiscommissie binnen Gente, waar ik de functie van extern-coördinator heb vervuld. Ondanks deze rare tijd, een ervaring waar ik veel nieuwe mensen heb leren kennen en met veel plezier deel vanuit heb gemaakt. 

Ik heb dit jaar de eer gekregen om voorzitter te mogen zijn van het veertiende bestuur van Gente. Ik verheug mij erop om mij samen met mijn bestuursgenoten in te zetten voor de vereniging en het beste uit Gente te halen! Ik heb heel veel zin in deze uitdaging en kijk ernaar uit om een praatje te maken met jullie en iedereen te leren kennen. Helaas nog even niet in de kroeg, maar hopelijk zie ik jullie tijdens een van onze online-activiteiten! 

Mocht je vragen hebben of gezellig een keer willen kletsen, kom dan vooral (als het weer kan) een keer langs op kantoor of doe mij een berichtje! 0E7A2BFF-9DFB-4EF9-9005-BB428E21EE08_3.jpg
Julia Hendriks, secretaris 2021-2022

Ik ben Julia Hendriks, 20 jaar en zit nu in mijn 2e jaar van Toegepaste Psychologie. Al anderhalf jaar sta ik inschreven in Groningen. Ik kom uit het mooie Nijmegen, maar ben voor de verandering naar Groningen gekomen om te studeren. Het afgelopen jaar heb ik geen commissie gedaan, desondanks sta ik te popelen om dit jaar samen met mijn vier bestuursgenoten te knallen als 14e bestuur! 

Ik mag dit jaar de functie van Secretaris van S.V. Gente uitoefenen, als iemand die houdt van overzicht en alles op een rijtje willen hebben zou er geen andere functie beter bij mij passen! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, series te kijken en spelletjes te spelen. Ook werk ik als horecamedewerker bij NOK, Groningen. 

Ik hoop jullie allemaal natuurlijk te leren kennen op onze leuke activiteiten komend jaar! Ik heb er nu al zin in! 
d5318d66-682a-420b-8b06-6721aa9bd1ae.jpg
Carmen Erenstein, penningmeester 2021-2022

Ik ben Carmen Erenstein, 19 jaar, zit in het tweede jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie en ben dit jaar de penningmeester van het bestuur van S.V. Gente. Afgelopen jaar heb ik me al ingezet voor de evenementencommissie als PR en dit jaar is het weer tijd voor een volgende uitdaging, namelijk het bestuur!

Ik kom oorspronkelijk uit Zuidwolde, een dorpje in Drenthe en woon sinds 2019 op kamers in Groningen. In mijn vrije tijd werk ik als caissière bij de coop en verkoop ik tweedehandskleding. 

Ik ben een echte control-freak en houd ervan om alles lekker geordend te hebben. Ook wil ik vaak goed weten waar ik aan toe ben. En wat is dan een betere functie dan het penningmeesterschap.  Dit jaar kan ik de geldstromen binnen Gente secuur controleren en zorg ik ervoor dat de geldzaken op orde zijn en blijven. 

Ik hoop dat ik jullie ook snel kan leren kennen en dat we gezellig kunnen kletsen!63acc1cd-51a8-460d-bd30-a2b4a2ebb40e.jpg
Sophie den Ouden, intern coördinator 2021-2022

Ik ben Sophie den Ouden, 21 jaar en woon nu al 2 jaar in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit het kei gezellige Brabant maar ook wel een beetje uit Fryslân. Een Brabantse Fries zoals ik het altijd zeg. Ik zit momenteel in mijn 3e jaar van de opleiding. Afgelopen jaar was ik ook al een onderdeel van Gente, ik mocht toen de rol van penningmeester binnen de evenementencommissie vervullen! Dit vond ik zo leuk en leerzaam dat ik graag nog een uitdaging wilde aangaan binnen Gente!

En nu ben ik hier. De intern coördinator van het 14e bestuur der SV. Gente. Ik heb er onwijs veel zin in! Samen met mijn 4 andere bestuursgenoten gaan wij er alles aan doen om er een top jaar van te maken voor Gente. Hopelijk kan ik jullie zo snel mogelijk (fysiek) leren kennen tijdens een leuke borrel of een gezellig praatje op kantoor, tot die tijd zijn er allemaal leuke en gezellige online mogelijkheden!

6b9e3473-bfd7-4a90-a71a-865e83d9517e.jpg
Dagmar Matien, extern coördinator 2021-2022

Ik ben Dagmar Matien, 18 jaar en woon in het gezellige Groningen! Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie. Het afgelopen jaar ben ik actief lid geweest binnen Gente en ben ik vormgever geweest bij de mediacommissie. Tijdens dit commissiejaar heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en heb ik met veel plezier deel uit mogen maken van de commissie en Gente. 

Dit jaar mag ik met vier gezellige, leuke en verschillende meiden een bestuursjaar doen bij Gente. Ik mag hierbij de rol als extern coördinator vervullen en heb hier erg veel zin in! Ik ga met vol enthousiasme deze uitdaging aan en ben benieuwd wat dit jaar ons gaat brengen!

Helaas is ons kantoor nu dicht, maar wanneer het kantoor weer open is, kom dan vooral langs voor een praatje en een koffietje! 

Onze sponsoren