Bestuur 2022

Bestuursfoto.PNG
Bestuur 2022. V.l.n.r. Sophie den Ouden (intern coördinator), Dagmar Matien (secretaris & extern coördinator), Tessa Wellenberg (voorzitter) en Carmen Erenstein (penningmeester).

S.V. Gente zal dit jaar overgaan van een februaribestuur naar een septemberbestuur. Dit houdt in dat een bestuursjaar bij S.V. Gente gaat lopen van september tot september. 

De keuze is gemaakt in het belang voor de vereniging. Bij een septemberbestuur loopt een bestuursjaar gelijk aan een studiejaar en ben je het gehele studiejaar bestuur. Daarnaast sluit een septemberbestuur beter aan op het curriculum van de opleiding en wordt het voor de studenten makkelijker om bijvoorbeeld in jaar twee en jaar drie ook nog een bestuursjaar te gaan doen. 

Naar aanleiding van de keuze om een septemberbestuur te worden, is er voor gekozen dat het 14e bestuur der S.V. Gente nog een halfjaar langer door zal gaan. Het 14e bestuur zal de wijzigingen, om een septemberbestuur te worden, verder gaan doorvoeren en praktische zaken die hierbij komen kijken gaan regelen.

Liefs, 

Tessa, Dagmar, Carmen en Sophie 

IMG_4643.jpg
Tessa Wellenberg, voorzitter 2022
IMG_4610.png
Dagmar Matien, secretaris & extern-coördinator 2022
IMG_4656.jpg
Carmen Erenstein, penningmeester 2022
IMG_4599-bewerkt.png
Sophie den Ouden, intern-coördinator 2022

Onze sponsoren