Bestuur 2017 - 2018

IMG_5417.jpg
Bestuur 2017-2018. Ella van Keulen (intern coördinator) Femke van Dellen (secretaris) Niels van Doorn (penningmeester) Eline Wijma (voorzitter) Isabel Dagelet (extern coördinator)


Eline Wijma, Voorzitter SV Gente 2017-2018

Ik ben Eline Wijma, 18 jaar en tweedejaarsstudent Toegepaste Psychologie. Ik zal het komende jaar de nieuwe voorzitster van het bestuur van studievereniging Gente zijn! In mijn eerste studiejaar ben ik actief geworden bij Gente als voorzitster van de reiscommissie. Hier heb ik samen met vijf medestudenten een reis naar Praag mogen organiseren waar ik met mooie herinneringen op terug kan kijken. Ik vond het erg leuk en leerzaam om samen met vijf andere commissieleden een buitenlandse reis te organiseren. Hiernaast ben ik ook vaak bij de borrels en lezingen aanwezig. Door actief lid te worden bij Gente heb ik al veel nieuwe mensen leren kennen en kan ik het optimale uit mijn studietijd halen. Na een jaar actief lid te zijn geweest wilde ik graag nog meer bij Gente betrokken zijn, dus heb ik gesolliciteerd voor het bestuur. Ik hoop aankomend verenigingsjaar veel nieuwe mensen te leren kennen en mijzelf op professioneel gebied te ontwikkelen naast mijn studie. Mijn doel hierbij is dat ik medestudenten net zo enthousiast wil maken over Gente als dat ik altijd ben geweest. Op deze manier gaan we er met z’n allen voor zorgen dat het 10e verenigingsjaar van SV Gente een topjaar wordt!


Femke van Dellen, Secretaris SV Gente 2017-2018

Mijn naam is Femke van Dellen, 21 jaar en tweedejaars Toegepaste Psychologie studente. Voor het jaar 2017-2018 ben ik secretaris in het bestuur van studievereniging Gente. In mijn eerste jaar van de studie ben ik tijdens de introductieperiode enthousiast gemaakt over studievereniging Gente. Zo is mij verteld dat het kan bijdragen aan je studie en dat je ook nog eens allemaal nieuwe mensen leert kennen. Deze twee punten zijn zeker waargemaakt. Door onder andere de leuke feestjes die worden georganiseerd heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. De lezingen en workshops die ik heb bijgewoond hebben bijgedragen aan mijn studie. Ik heb meer een idee gekregen van wat ik leuk vind en ben er ook buiten mijn studie om veel mee bezig. In het eerste jaar van mijn studie heb ik in de reiscommissie gezeten. Hier heb ik met vijf andere actieve leden van studievereniging Gente een reis naar Praag georganiseerd. Ik heb een leuke tijd gehad met veel leuke mensen en ook nog eens veel geleerd op het gebied van samenwerken. Na de reiscommissie wilde ik graag actief blijven bij studievereniging Gente en ook echt iets voor de vereniging kunnen betekenen. Ik heb toen besloten om te  solliciteren voor het bestuur en ben erg blij dat ik dit jaar secretaris mag zijn bij dit bestuur. Ik wil dit jaar veel betrokken zijn bij alle leden en zal hier ook erg mijn best voor doen. Ik wil andere Toegepaste Psychologie studenten het leuke van studievereniging Gente laten ervaren wat ik zelf ook heb ervaren. Kom eens gezellig langs op ons kantoor (MKB D.001) om een praatje te maken en een bakje koffie te drinken.  


Niels van Doorn, Penningmeester SV Gente 2017-2018

Ik ben Niels van Doorn, de penningmeester van studievereniging Gente 2017/2018! Ik doe momenteel het tweede jaar van Toegepaste psychologie, wat ik nog altijd een interessante opleiding vind. Ook ben ik lesgroep vertegenwoordiger van klas E van het tweede jaar. Ik zou mezelf omschrijven als een sociaal en enthousiast persoon. Naast de opleiding heb ik al verschillende activiteiten meegemaakt van Gente. Ik ben bij meerdere (succesvolle) feesten geweest waar het altijd erg gezellig was met de Gentenaren. Daarnaast heb ik vorig jaar dankzij de wintersportactiviteit voor het eerst leren snowboarden, erg tof! Ook heb ik tijdens de studie en door de activiteiten erg veel nieuwe mensen leren kennen. Ik hoop dan ook dat daar nog velen aan toegevoegd zullen worden. Door het bestuur van Gente te gaan doen wil ik graag wat extra’s toevoegen aan mijn studententijd in Groningen. Ik verwacht dan ook mezelf en vereniging te kunnen ontwikkelen op professioneel gebied. Ik zie dit als een mooie uitdaging en ben dan ook benieuwd wat dit bestuursjaar mij gaat brengen. Let’s do this together!


Ella van Keulen, Intern coördinator SV Gente 2017-2018

Ik ben Ella van Keulen en ik zit in mijn tweede jaar van Toegepaste Psychologie. Komend jaar ben ik de Intern Coördinator van het bestuur van Gente. In mijn eerste jaar ben ik actief geworden binnen Gente door de evenementencommissie te gaan doen. Ik heb hierdoor veel nieuwe mensen leren kennen, goede vriendschappen opgebouwd en mooie herinneringen gemaakt. Ik heb kunnen genieten van vele lezingen, borrels, feestjes en reisjes met de vereniging waardoor ik gemotiveerd werd om nog meer voor Gente te kunnen betekenen. Dat is dan ook de reden dat ik voor bestuur heb gekozen. Dit is voor mij een hele nieuwe, maar vooral ook een leuke uitdaging. Mijn doel is dat ik zo betrokken mogelijk ben met de vereniging, en ook buiten de vereniging veel mensen leer kennen. Actief worden binnen Gente is een echte toevoeging aan mijn studententijd, dus ik zou het zeker aanraden! Het levert veel gezelligheid, leuke avonden, goede vrienden en mooie herinneringen op. Kom dan ook vooral eens langs op ons kantoor (D0.01). Vorig jaar was geweldig, laten we dit jaar er ook weer een onvergetelijk jaar van maken!


Isabel Dagelet, Extern coördinator SV Gente 2017-2018

Ik ben Isabel Dagelet en ik zit in het tweede jaar van TP. Ik ben eigenlijk al sinds het begin van de studie actief bij Gente. Zo was ik in mijn eerste jaar notulist van de wintersportcommissie en daarna voorzitter van de evenementencommissie. In 2017/2018 ben ik de extern coördinator van Gente en dit lijkt mij een hele leuke nieuwe uitdaging. Tot nu toe heb ik al heel veel voldoening gehaald uit het actief lid zijn en dierbare vrienden gemaakt. Ik zou mijzelf omschrijven als een nuchter persoon die vaak in is voor een grapje en praatje. Mijn doel is door mijn openheid om Gente dit jaar nog toegankelijker en groter te maken dan het al is. Iedereen moet zich welkom kunnen voelen op het kantoor. Een persoonlijk doel is om professioneel om te gaan met belangrijke externe partijen en dus ook veel nieuwe contacten op te bouwen. Door deze contacten hoop ik ook mezelf beter op de arbeidsmarkt te zetten. Verder hoop ik nog meer mooie herinneringen te maken aankomend jaar. Dit heb ik al deels gerealiseerd door mee te gaan op wintersport, de buitenlandse reis naar Praag en ben ik eigenlijk op bijna alle feestjes en lezingen wel te vinden. Kortom een bezig bijtje dus. Verder zijn jullie ook altijd welkom voor een praatje, thee, koffie of wellicht een powernap op de bank. Laten we er samen een mooi lustrumjaar van maken!


Onze sponsoren